AITO hyvän olon kauppa – luontaistuotteet hyvään oloon

Haluatko voida paremmin ja tukea terveyttäsi luonnollisesti? Tarvitsetko apua oikeiden ravintolisien valintaan ja luontaistuotteiden turvalliseen käyttöön? Nykyään luontaistuotteita ja terveellisiä elintarvikkeita on tarjolla laaja valikoima, ja tuotteiden tunteminen edellyttää moneen alaan perehtymistä. Suomalaiset AITO hyvän olon kauppiaat ovat apunasi kohti oikeita valintoja ja hyvää oloa.  

Luontaistuntijasta tuli AITO

Luontaistuntijalla on nyt uusi nimi! AITO hyvän olon kauppa on 100 % suomalainen, elämäniloinen ja luonnonmukainen luontaistuotekauppojen ketju, johon kuuluu yli 60 kauppaa ympäri Suomen sekä verkkokauppa. Ketju perustettiin vuonna 1983: palvelemme jo 35 vuoden kokemuksella. Toimimme osuuskuntana, eli kaikki AITO-kauppiaat ovat mukana päätöksenteossa. Paikalliset AITO-kauppiaat ovat terveyden asiantuntijoita, joilla on sydän paikallaan. Meillä hyvinvoinnistasi välitetään aidosti! 

 

AITO hyvän olon kauppojen valikoimissa on luontaistuotteita eli ravintolisiä, vitamiineja, terveysruokaa, tuotteita puhtauteen ja kauneuteen kuten luonnonkosmetiikkaa – sekä paljon muuta. Painotamme ihmisen ja ympäristön kannalta kestäviä ja hyviä vaihtoehtoja, kuten Aito- ja Viridian -tuotteet. Aito- ja Viridian -sarjat koostuvat laadukkaista ja mahdollisimman luonnollisista ravintolisistä, jotka eivät sisällä turhia täyte- tai lisäaineita. Runsaan tuotevalikoiman ja yksilöllisen neuvonnan lisäksi monissa kaupoissa on tarjolla myös terveysmittauksia ja hoitoja.

 

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt palvelullemme Avainlippu-tunnuksen. Haluamme myös tuotevalikoimassamme korostaa suomalaisia tuotteita: jos jokainen suomalainen ostaisi joka kuukausi 10 eurolla enemmän suomalaisia tuotteita, syntyisi Suomeen 10 000 uutta työpaikkaa.  

Kiinnostaako sinua AITO-yrittäjyys?

Oletko kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista? Onko sinulla luontaistuote-, terveydenhoito- tai kaupallisen alan työkokemusta ja/tai koulutusta? Oletko yrittäjähenkinen? Autamme sinua myös liikepaikkahaussa valtakunnallisesti!   
Laita lisätietoa vapaassa muodossa itsestäsi yhteydenottolomakkeella.